More

    TAG

    Извозот има многу проблеми и без кризата

    Извозот има многу проблеми и без кризата

    Стопанската комора на Северна Македонија со Клубот на извозници при Комората, реализираше работна средба со извозните компании на која беше презентиран тригодишниот проект поддржан од...

    Latest news