More

    TAG

    Извонредни оценки за претставата по светската премиера во Верона

    Извонредни оценки за претставата по светската премиера во Верона

    Италијанската критика ја оцени претставата „Лејди Магбет“ на Рисима Рисимкин како автентично откритие на фестивалот и претстава со голем интензитет и естетски вкус. Весникот „Verona...

    Latest news