More

    TAG

    Извлечени рударите кои беа заглавени во Трепча

    Извлечени рударите кои беа заглавени во Трепча

    Рударите кои беа заглавени во косовскиот рудник за јаглен Трепча поради прекин на снабдувањето со електрична енергија, се извлечени попладнево, откако беше саниран дефектот...

    Latest news