More

    TAG

    ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ И ПРОЕКЦИЈА НА ФИЛМ ВО ЧЕСТ НА СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ

    ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ И ПРОЕКЦИЈА НА ФИЛМ ВО ЧЕСТ НА СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ

    Во рамки на свечената програма за одбележување на 24. Мај Денот на сесловенските просветители Кирил и Методиј вчеравечер во УИНТ „Св. Апостол Павле“ се...

    Latest news