More

    TAG

    Илон Маск вели дека вештачката интелигенција ќе ја надмине човечката

    Илон Маск вели дека вештачката интелигенција ќе ја надмине човечката

    Способноста на новите модели на вештачка интелигенција ќе ја надмине човечката интелигенција до крајот на следната година, смета милијардерот Илон Маск. Тој смета дека...

    Latest news