More

    TAG

    Хрватска ја замрзнува цената на горивата

    Хрватска ја замрзнува цената на горивата

    Додека цените на горивата во Македонија вртоглаво поскапуваат, хрватската влада се реши да ги ослободи граѓаните од овој ценовен шок па донесе одлука за...

    Latest news