More

    TAG

    Холандија ги укинува ограничувањата за ковид-19

    Холандија ги укинува ограничувањата за ковид-19

    Холандија ќе ги укине речиси сите ограничувања против ковид-19 до 25 февруари и ќе се врати во нормален живот бидејќи се намалува бројот на...

    Latest news