More

    TAG

    Гужви пред штипските станици за технички прегледи

    Гужви пред штипските станици за технички прегледи

    Пристигнаа налепниците со НМК за возилата во станиците за технички преглед во АМД-Штип, информираше денеска секретарот на АМД-Штип, Роберт Рогожаров. МИА утринава забележа гужва...

    Latest news