More

    TAG

    Гутереш: Во Судан можеби биле извршени злосторства против човештвото

    Гутереш: Во Судан можеби биле извршени злосторства против човештвото

    Дискриминаторските напади врз цивилите во Судан би можеле да претставуваат „воени злосторства и злосторства против човештвото“, изјави генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш, една...

    Latest news