More

    TAG

    Граѓаните на Црна Гора денеска избираат претседател на државата меѓу седуммина кандидати

    Граѓаните на Црна Гора денеска избираат претседател на државата меѓу седуммина кандидати

    Граѓаните на Црна Гора денеска избираат претседател на државата меѓу седуммина кандидати. Избирачките места се отворени од 7 до 20 часот, а право на...

    Latest news