More

    TAG

    Големо откритие: Научниците создадоа нова форма на злато

    Големо откритие: Научниците создадоа нова форма на злато

    Истражувачите случајно создадоа „златен“, револуционерен дводимензионален материјал со уникатни полупроводнички својства, откривајќи нов потенцијал во различни примени. Златарите долго време се справуваат со предизвикот да...

    Latest news