More

    TAG

    Гир јасно и гласно рече дека ниту една преговарачка рамка не може да гарантира дека други прашања нема да бидат покренати

    Гир јасно и гласно рече дека ниту една преговарачка рамка не може да гарантира дека други прашања нема да бидат покренати

    Преговорите се отворени и скринингот започна. Одржувањето на наредната меѓувладина конференција зависи од билатералниот договор меѓу двете засегнати земји. Ако не ги направите уставните...

    Latest news