More

    TAG

    Гардијан на иницијатива на преживеаните воени жртви во Босна и Херцеговина: „Тука не се суди само Израел

    Гардијан на иницијатива на преживеаните воени жртви во Босна и Херцеговина: „Тука не се суди само Израел, 30 години подоцна ги водиме истите разговори“

    Арнеса Буљушмиќ-Кустура, преживеан од војната во Босна и Херцеговина, собира потписи за отворено писмо упатено до МСП „во име на сите преживеани од геноцидот...

    Latest news