More

    TAG

    Фудбалерот Пике фатен како ја слуша песната на својата поранешна девојка Шакира во својот автомобил

    Фудбалерот Пике фатен како ја слуша песната на својата поранешна девојка Шакира во својот автомобил

    Фудбалерот Жерард Пике е „уловен“ како во автомобил ја слуша песната на својата поранешна девојка Шакира, а многумина коментираат дека не ја преболел и...

    Latest news