More

    TAG

    Франција ќе избере претседател на 24 април

    Франција ќе избере претседател на 24 април

    Новиот претседател на Франција ќе биде познат по вториот круг од претседателските избори, кој ќе се одржи на 24 април. Според првите излезни анкети од денешното...

    Latest news