More

    TAG

    Франк Валтер Штајнмаер

    Германија го реизбра претседателот Штајнмајер

    Франк Валтер Штајнмаер денеска е реизбран за претседател на Германија. За него во првиот круг гласаа 1.045 од 1.472 членови на таканаречената сојузна конвенција,...

    Latest news