More

    TAG

    Фрачат навреди на седницата за пратенички прашања

    Фрачат навреди на седницата за пратенички прашања

    Дезертер, кодош, марионета, крадец, срам за АРМ, срам за државата беа најчесто употребените зборови кои си ги разменија премиерот Димитар Ковачевски и пратеникот од...

    Latest news