More

    TAG

    Фотка од 70-тите го запали интернетот

    Фотка од 70-тите го запали интернетот

    Тесни кошули и мини здолништа во форма на ѕвонче. Слика од манекенки кои позираат пред камера во 70-тите години во некогашна Југославија веќе собра 2.600...

    Latest news