More

    TAG

    Филхармонија протестира

    Филхармонија протестира, Владата нема слух за проблемот со џез оркестарот

    Со изведба на „Тешкото“ од Глигор Смокварски денеска вработените во Македонска филхармонија одржаа протест пред Владата, поради одлуката новоформираниот Џез оркестар да биде сместен...

    Latest news