More

    TAG

    Фармите за кокошки пред затворање

    Фармите за кокошки пред затворање

    Со промената на цените на храната за кокошките и поскапувањето на струјата и горивата, живинарските фарми во Кичевско едвај преживуваат, а слична или иста...

    Latest news