More

    TAG

    Европската унија остро ги осудува судирите во кои учествуваа косовската полиција и демонстрантите на северот на Косово

    Европската унија остро ги осудува судирите во кои учествуваа косовската полиција и демонстрантите на северот на Косово

    Европската унија остро ги осудува судирите во кои учествуваа косовската полиција и демонстрантите на северот на Косово, иницирани од обидот на новоизбраните градоначалници да...

    Latest news