More

    TAG

    Еве што ѝ порачаа граѓаните на статусот на Костадиновска Стојчевска

    Еве што ѝ порачаа граѓаните на статусот на Костадиновска Стојчевска

    „Многу храбро вака на Фејсбук“, „Што не го кажавте ова на говорница?“, „Зошто сте пратеничка“, се само дел од коментарите кои граѓаните ги оставија...

    Latest news