More

  TAG

  Два реактори во нуклеарната централа Шинон во западна Франција се исклучени по пожар во неа

  Два реактори во нуклеарната централа Шинон во западна Франција се исклучени по пожар во неа

  Два реактори во нуклеарната централа Шинон во западна Франција се исклучени по пожар во неа, јави ДПА, повикувајќи се на синоќешното соопштение на енергетската...

  Два реактори во нуклеарната централа Шинон во западна Франција се исклучени по пожар во неа

  Два реактори во нуклеарната централа Шинон во западна Франција се исклучени по пожар во неа, јави ДПА, повикувајќи се на синоќешното соопштение на енергетската...

  Latest news