More

    TAG

    Државните ревизори дојдоа до поразител заклучок

    Државните ревизори дојдоа до поразител заклучок

    Бројот на извршени услуги за магнетна резонанца во македонското здравство во 2022 година бил на приближно исто ниво како и во 2017 година, иако бројот на апарати...

    Latest news