More

    TAG

    Дојава за бомби

    Дојава за бомби во неколку трговски центри во Загреб, полицијата на терен

    Загребската полиција добила неколку пријави за бомби во Загреб.Во оперативната должност на Полициската управа во Загреб за краток период од половина час пристигнале пријави...

    Latest news