More

    TAG

    додека просечната бруто-плата за истиот месец изнесува 57.609 денари

    Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во ноември 2023 година изнесува 38.359 денари, додека просечната бруто-плата за истиот месец изнесува 57.609 денари

    Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во ноември 2023 година изнесува 38.359 денари, додека просечната бруто-плата за истиот месец изнесува 57.609 денари, соопшти Државниот...

    Latest news