More

    TAG

    Директорот Тасевски на завршната конференција на ИПА 2019 проектот „Сузбивање на сериозен криминал во Западен Балкан“ што се одржува во Италија

    Директорот Тасевски на завршната конференција на ИПА 2019 проектот „Сузбивање на сериозен криминал во Западен Балкан“ што се одржува во Италија

    „Општо прифатен факт е дека прекуграничниот криминал во денешно време бара координиран пристап и висока специјализација на сите инволвирани истражители, преку усогласено делување на...

    Latest news