More

    TAG

    Директорот на руската вселенска агенција: Размислуваме за поставување нуклеарен реактор на Месечината

    Директорот на руската вселенска агенција: Размислуваме за поставување нуклеарен реактор на Месечината

    Русија и Кина ја разгледуваат можноста за поставување нуклеарен реактор на Месечината во периодот од 2033 до 2035 година, што еден ден ќе овозможи...

    Latest news