More

    TAG

    ЏОРЏ КЛУНИ ПОВИКУВА „ДА СЕ УБИЕ ВИРУСОТ ВАГНЕР“

    ЏОРЏ КЛУНИ ПОВИКУВА „ДА СЕ УБИЕ ВИРУСОТ ВАГНЕР“

    Џорџ Клуни, холивудски актер, режисер и основач на Фондација за човекови правда, го повикува  светот, особено западот, како свој приоритет да ја постави истрагата за...

    Latest news