More

    TAG

    Денеска нова рунда дијалог во Брисел

    Денеска нова рунда дијалог во Брисел

    Делегациите на Белград и Приштина ќе одржат нова рунда дијалог во Брисел, под покровителство на Европската унија, на тема забрана за употреба на динари...

    Latest news