More

    TAG

    Дали Коста К. имал соучесник во масакрот?

    Дали Коста К. имал соучесник во масакрот?

    Адвокатката на семејствата на жртвите од масовното убиство во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Белград, Зора Добричанин, изрази сомнение дека малолетниот убиец Коста К....

    Latest news