More

    TAG

    Бугарското МНР врачи протестна нота

    Бугарското МНР врачи протестна нота

    Министерството за надворешни работи на Република Бугарија му врачи протестна нота на македонскиот в.д. амбасадор во Софија Владимир Крстевски по повод палењето на влезот...

    Latest news