More

    TAG

    Бугарскиот премиер в сабота ќе ја посети Битола

    Бугарскиот премиер в сабота ќе ја посети Битола

    Бугарскиот премиер Кирил Петков, заедно со потпретседателката на Бугарија, Илијана Јотова, в сабота, на 16 април ќе ја посетат Битола, во организација на бугарската...

    Latest news