More

    TAG

    Бубевски тврди дека збрката настанала поради лоша медицинска проценка

    Бубевски тврди дека збрката настанала поради лоша медицинска проценка

    Мислам дека воопшто немаше намера да се прикрие. Само сплет на околности. Мислам дека тоа беше лоша медицинска проценка и стојам на тоа, изјавил обвинителот Гаврил Бубевски за хрватската...

    Latest news