More

    TAG

    Бран пустинска прашина го прекри јужниот дел на Пелопонез

    Бран пустинска прашина го прекри јужниот дел на Пелопонез

    Бран прашина од Сахара денеска ја зафати Грција, а појавата беше најизразена на полуостровот Пелопонез, особено во јужниот дел и градот Каламата, јави дописничката...

    Latest news