More

    TAG

    Битиќи информира дека се финансираат уште 25 проекти

    Битиќи информира дека се финансираат уште 25 проекти

    Започнатите проекти од ТАВ-програмата имаат реализација од 70% која се одвива успешно и според предвидената динамика, оцени денеска вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. –...

    Latest news