More

    TAG

    Бесими: Во Буџетот 2024 планирани се повисоки плати и пензии

    Бесими: Во Буџетот 2024 планирани се повисоки плати и пензии, со исклучок на функционерските плати

    Во Предлог-буџетот за 2024 година се проектирани средства за исплата на повисоките плати за вработените во јавната администрација, за исплата на повисоки пензии согласно...

    Latest news