More

    TAG

    Бектеши потенцира дека земјата ќе има бенефит од овој проект

    Бектеши потенцира дека земјата ќе има бенефит од овој проект

    Заинтересирани сме за создавање на гасоводот Петрич-Струмица, рече министерот за економија на Северна Македонија, Крешник Бектеши за БНТ, истакнувајќи дека цел на Владата е продлабочување...

    Latest news