More

    TAG

    Барселона ги продаде ТВ-правата за 519 милиони евра

    Барселона ги продаде ТВ-правата за 519 милиони евра

    Шпанскиот фудбалски гигант Барселона соопшти денеска дека продала 25 отсто од телевизиските права на компанијата „Sixth street“. Компанијата ќе ги има правата во следните 25...

    Latest news