More

    TAG

    Банкарскиот нарезок никому не му отвори апетит

    Банкарскиот нарезок никому не му отвори апетит

    Иако е бесплатен, никој не сака да го јаде говедскиот месен нарезок од остатоците на Народна банка. На огласот за донација на 75 конзерви...

    Latest news