More

    TAG

    Азески алармира на ескалирање на енергетската криза

    Азески алармира на ескалирање на енергетската криза

    Да се изнесе реалната ситуација и да се промени методологијата на поддршка, побара првиот човек на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, кој...

    Latest news