More

    TAG

    автор на најпопуларните песни на поп дуетот Маријана и Росана

    Почина композиторот Тоде Новачевски, автор на најпопуларните песни на поп дуетот Маријана и Росана

    Композиторот Тоде Новачевски, автор на најпопуларните песни на поп дуетот Маријана и Росана, почина на 66 години во Мелбурн, Австралија, по повеќегодишно тешко боледување. Тој беше поранешен...

    Latest news