More

    TAG

    Атанацковиќ: Соларни панели на мрежа за 20 дена

    Атанацковиќ: Соларни панели на мрежа за 20 дена

    Граѓаните можат да градат соларна централа на сопствен имот само со обврска да добијат изјава од изведувачот со потврда од одговорниот изведувач дека уредите,...

    Latest news