More

    TAG

    Арсовска не знае кога би вовела бесплатен јавен превоз

    Арсовска не знае кога би вовела бесплатен јавен превоз

    Сè додека не се надмине енергетската криза градоначалничка на Скопје Данела Арсовска не може да каже кога ќе го реализира ветувањето за бесплатен градски автобуски превоз. – Чесно е...

    Latest news