More

    TAG

    Апелација му ја намали затворската казна на Марјан Стаменковски „ДоказМ“

    Апелација му ја намали затворската казна на Марјан Стаменковски „ДоказМ“

    Апелациониот суд Скопје ја одби како неоснована жалбата на Основното јавно обвинителство Скопје во врска со случајот „ДоказМ“, а жалбите на обвинетиот Марјан Стаменковски,...

    Latest news