More

    TAG

    амкедонско знаме

    Кореографија со македонското знаме на турскиот клуб Гестепе се завиори во Измир

    Навивачите на турскиот клуб Гестепе на трибините истакнаа кореографија со македонското знаме во средината.Ова го направија во чест на нашиот репрезентативец Адис Јаховиќ кој...

    Latest news