More

    TAG

    Американската скијачка Нина О’Брајан имаше страшна несреќа на Зимските олимписки игри во Пекинг

    Американската скијачка Нина О’Брајан имаше страшна несреќа на Зимските олимписки игри во Пекинг, на само неколку секунди пред да ја мине целта!

    Американската скијачка Нина О’Брајан имаше страшна несреќа на Зимските олимписки игри во Пекинг, на само неколку секунди пред да ја мине целта! Веднаш и била...

    Latest news