More

    TAG

    Амбасадорот Ѕуо гледа огромен потенцијал за соработка меѓу Кина и Македонија

    Амбасадорот Ѕуо гледа огромен потенцијал за соработка меѓу Кина и Македонија

    Кина и Северна Македонија во текот на изминатата година, заеднички промовираа размена и меѓусебна доверба. Цврсто верувам дека во постпандемиската ера постои огромен потенцијал...

    Latest news