More

    TAG

    Алиу вели дека групата околу Таравари е Алијанса

    Алиу вели дека групата околу Таравари е Алијанса

    Министерот за информатичко општество и администрација од Алијанса за Албанците, кој Владата го предложи да биде разрешен заедно со неговиот сопартиец, министерот за здравство...

    Latest news