More

  TAG

  Александар Ѓорчевски

  Tаткото на убиената ученичка Вања Ѓорческа, Александар Ѓорчевски, останува во притвор

  Tаткото на убиената ученичка Вања Ѓорческа, Александар Ѓорчевски, останува во притвор. Барањето за укинување на притворот кое неговата одбрана го упати до Апелациониот суд...

  Александар Ѓорчевски ,таткото на убиената Вања-Не познавам никој од осомничените за убиството на Вања

  Таткото на убиената 14 годишна Вања Ѓорчевска, Александар денеска пред Апелациониот суд на јавна седница побара да му се укине мерката притвор. Ѓорчевски е...

  Latest news